Avís legal

  Condicions d'ús del material fotogràfic  
                         Restriccions d'ús                            
Les autoritzacions atorgades a l'Argolí dels Ferrers per a la reproducció de fotografies, estan estrictament limitades a la reproducció sobre paper de barba fet a mà. Per dit motiu, l'Argolí dels Ferrers, com a dipositari de les fotografies, no pot fer cap acte de disposició en relació amb els drets de reproducció i distribució, i no les pot vendre, prestar, transferir o subllicenciar a tercers, la qual cosa implica que el client final reconeix que l'Argolí dels Ferrers no cedeix, ni pot cedir, els drets d'autor associats a la fotografia.
A totes les fotografies de les que se'n coneix l'autor, el nom del mateix consta al peu o al capçal. Si no s'indica res, vol dir que l'autor és desconegut.
Així mateix, l'argolí dels Ferrers no cedeix cap dret d'explotació respecte de les obres d'art plàstic, o de qualsevol altre tipus (per exemple, obres arquitectòniques), que poden aparèixer a les fotografies. Per aquest motiu, quan es reprodueixen fotografies que, a la vegada, mostren d'altres obres, la reproducció autoritzada afecta exclusivament a la imatge fotogràfica (il·lustració), amb independència dels possibles drets que poguessin correspondre a altres titulars dels drets d'autor de l'obra preexistent que aparegui a la fotografia i/o il·lustració.
Les responsabilitats legals derivades de les fotografies que aporta un client de l'argolí dels Ferrers per a ser reproduïda sobre paper de barba fet a mà, són únicament i exclusiva del client.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada